Çocuklar Bukalemun Yaz Atölyeleri ile Yaz Tatilini Verimli Geçirsin! | Blog | Teknokta - Yenilikçi Öğrenim Çözümleri
Ana Sayfa Blog Etkinlikler Çocuklar Bukalemun Yaz Atölyeleri ile Yaz Tatilini Verimli Geçirsin!
28 Haziran 2022 | Etkinlikler

Çocuklar Bukalemun Yaz Atölyeleri ile Yaz Tatilini Verimli Geçirsin!

Çocuğunuzun bu yaz tatilinde robotların dünyasını keşfetmesini ister misiniz? Bukalemun Yaz Atölyeleri ile çocuklar; robotik kodlama ve STEM eğitiminin eğlenceli yönüyle tanışıyor! Detaylar yazımızda.

Bukalemun Yaz Atölyeleri, ebeveynlerin ve çocukların ihtiyaçları düşünülerek hazırlandı! 

Ebeveynler, eğitim öğretim döneminin sona ermesiyle, çocukların ilgisini doğru yönlendirecekleri türden arayışlara girdiler. Yaz tatili çocukların, yoğun geçen bir dönemden sonra dinlenmeleri için güzel bir fırsat olsa da öğrenme yolculuğunun devam ettirilmesi gereken uzun bir süreyi kapsamakta. Ebeveynler de bu sürecin doğru yönetilmesi adına çocukları için çeşitli yaz kampları, yaz okulları ve atölyeleri için araştırıyor. Teknokta'nın uzun yıllardır iletişimde olduğu öğretmenler ve ebeveynlerin ihtiyaçları doğrultusunda ortaya çıkmış Bukalemun StemSet, çocukların yaz tatilini verimli geçirmeleri için birbirinden eğlenceli Yaz Atölyeleri hazırladı. 

4-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Bukalemun Yaz Atölyeleri ile çocuklar; robotik kodlama ve STEM alanlarında çalışmalar yaparak okul derslerinde gördükleri konuların eğlenceli yönlerini keşfedecekler. Okul öncesi dönemde ise sosyal-duygusal, bilişsel ve iletişim becerilerini destekleyen içeriklerle tanışacak ve oyun yoluyla öğrenmenin tadını çıkaracaklar. 

Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul seviyesindeki çocukların katılımına uygun atölyeler yüz yüze ve online seçenekleriyle hazırlandı. Atölyelerin içeriği; Türkiye'de sadece Teknokta ve Bukalemun StemSet çatısı altında eğitim vermekte olan LEGO® Education Akademi eğitmenleri tarafından titizlikle oluşturuldu. Gelin seviyelere göre özenle hazırlanmış atölyelerin detaylarını birlikte inceleyelim!


Atölye Adı: Oyun Birleştirir - Ebeveyn & Çocuk Etkinlikleri Atölyesi

Seviye: Okul Öncesi 4-6 yaş grubu

Eğitmen: Sera YÖNDEM

Tarih: 4-7 Temmuz

Saat: 19:00-19:45

Yer: Zoom ( Online yapılacak )

Çocuğunuzun bütünsel gelişimine katkı sağlayan ve birlikte oynayacağınız etkinliklerle güçlü bir ebeveyn&çocuk ilişkisi kurmaya hazır mısınız? 

Okul öncesi çocuklarda akıl yürütme, iş birliği geliştirme, kendini ifade etme gibi üst düzey becerilerin gelişimini birlikte oyun oynayarak destekleyebileceğiniz, güven üzerine kurulu bir ebeveyn&çocuk ilişkisinin temellerini bu atölyeyle güçlendirin. Bu atölye paketinin fiyatı 460₺ + KDV'dir. 

Atölye paketinde;

  • Ivır Zıvır Kutusu
  • Bukalemun StemSet sitesinde yer alan ve Ivır Zıvır Kutusu ile oynayabileceğiniz 8 adet eğitim videosuna sınırsız erişim hakkı
  • 1 saatlik online atölye desteği bulunmaktadır. 

Beraber eğlenmek ve çocuğunuzun öğrenme yolculuğuna ebeveyn olarak katkı sunmak için sizi atölyemize bekliyoruz! Kayıt olmak için buradaki formu doldurmanız yeterli.


Atölye Adı: Robotların Dünyasını Keşfediyorum!

Seviye: İlkokul 

Eğitmen: Değer Eren SIRDAŞ

Tarih: 4-7 Temmuz

Saat: 13:30-15:30

Yer: Teknokta ( Atölye Teknokta'nın Maslak Ofisi'nde gerçekleşecektir. )

Çocuklar; robotik kodlama ve mühendislik konularını LEGO Education'ın ilkokul çözümü SPIKE™ Essential ile öğrenirken, gündelik yaşamın içindeki problemlere çözüm üretme konusunda ilham verici bilgiler edinecekler. Bir  robot tasarlayıp inşa etmeyi, bir lunapark oyuncağı tasarlamayı, renk ve mesafe sensörleriyle çalışarak mühendislik konularının temelini öğrenecekleri, 8 saatlik dopdolu bir atölye ile karşınızdayız. 8 saat süren bu atölyenin fiyatı 1500₺'dir. 

Çocuğunuzun robotik, kodlama, mühendislik ve teknoloji konularına ilgisini artıracak bu atölyeye kaydınızı buradaki formu doldurarak yapabilirsiniz. Formunuz bize ulaştıktan sonra ilgili ekip arkadaşlarımız ödeme işlemleri konusunda sizinle en kısa sürede iletişim kuracaklar. Atölye sırasında çocukların kullanacağı LEGO Education SPIKE Essential setini buradan inceleyebilirsiniz.

Atölye Adı: Robotların Dünyasını Keşfediyorum!

Seviye: Ortaokul

Eğitmen: Zeki Devrim SIRDAŞ

Tarih: 4-7 Temmuz

Saat: 16:00-18:00

Yer: Teknokta ( Atölye Teknokta'nın Maslak Ofisi'nde gerçekleşecektir. )

Meslek algıları ve istekleri oturmaya başlayan ortaokul öğrencilerinin; robotik, kodlama, STEM alanlarına ilgi duymalarını sağlayacak bu atölyede LEGO Education SPIKE™ Prime seti ile çalışmalar yapılacak. Çocuklar bu atölyeyle birlikte; robot kol tasarlayacak, bulut verileriyle çalışarak bir hava durumu tahmin robotu inşa edecek, günlük aktiviteleri değerlendirecek kişisel bir antrenman cihazı oluşturacak; motorları, dişlileri ve sensörleri tanıyarak robotların dünyasını keşfe çıkacaklar! 8 saat süren bu atölyenin fiyatı 1500₺'dir. 

Çocuğunuzun robotik, kodlama, mühendislik ve teknoloji konularına ilgisini artıracak bu atölyeye kaydınızı buradaki formu doldurarak yapabilirsiniz. Formunuz bize ulaştıktan sonra ilgili ekip arkadaşlarımız ödeme işlemleri konusunda sizinle en kısa sürede iletişim kuracaklar. Atölye sırasında çocukların kullanacağı LEGO Education SPIKE Prime setini buradan inceleyebilirsiniz. 


Atölyeler, daha önce robotik setlerle çalışma yapmamış çocukların seviyesi için de uygundur. 

Atölyelerde, başarısı global ölçekte kanıtlanmış LEGO Education setleri kullanılacaktır. Sınırlı sayıda kontenjanın olduğu atölyelere kaydınızı hemen oluşturun, çocuğunuzun yaz tatilini verimli geçirmesine destek olun!

Copyright © Teknokta. All Rights Reserved.
payment logos