LEGO® Education Öğretmen Konferansı ODTÜ ETKİM'de Düzenlendi | Blog | Teknokta - Yenilikçi Öğrenim Çözümleri
Ana Sayfa Blog Etkinlikler LEGO® Education Öğretmen Konferansı ODTÜ ETKİM'de Düzenlendi
21 Ekim 2023 | Etkinlikler

LEGO® Education Öğretmen Konferansı ODTÜ ETKİM'de Düzenlendi

Eğitimde değişimin sınıfta ve öğretmenle başladığına inanıyoruz. YEĞİTEK'in önderliğinde düzenlenen LEGO® Education Öğretmen Konferansı'nda yeni neslin öğretmenleriyle eğitimin geleceğini konuştuk.

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü( YEĞİTEK ) tarafından, eğitimde yenilikçi yaklaşımların desteklenmesi ve öğretmenlerin dijital becerilerinin geliştirilmesi amacıyla 16 Ekim 2023 tarihinde ETKİM'de "Yenilikçi Öğretmenlerle Eğitimin Geleceğine Doğru" temasıyla LEGO® Education Öğretmen Konferansı düzenlendi. Konferansa Ankara ilinden sınıf öğretmenliği, bilişim teknolojileri, teknoloji ve tasarım, matematik ve fen bilgisi branşlarından 120 öğretmen katıldı.

Etkinlik, Ar-Ge ve Ekosistem Daire Başkanı Dr. Bilgehan Özbaylanlı ve Dijital Beceriler Daire Başkanı Sümeyye Hatice Eral'ın açılış konuşmalarıyla başladı.  Konferansta; Teknokta Eğitim Kurucusu Fatma Bezek, LEGO® Education Direktörü Villy OutzenOrta Doğu Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Göknur Kaplan ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Belma Tuğrul tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

Değerli öğretmenlerimiz konferansın diğer bölümünde ilgi duydukları atölyelere kaydolarak, her bir sınıf seviyesi için özel olarak hazırlanmış LEGO® Education setleriyle uygulamalı çalışmalar gerçekleştirdiler.

Teknokta olarak, gençlerimizi değişen ve gelişen eğitim standartlarına en iyi şekilde hazırlamak için emek veren tüm yenilikçi öğretmenlerimizi destekliyoruz. Çünkü biliyoruz ki değişim sınıfta ve öğretmenle başlar. 

#EğitimdeDeğişimSeninleBaşlar

Copyright © Teknokta. All Rights Reserved.
payment logos