Çocuğunuza Uygun Karne Hediyeleri İçin Karne Kampanyamızı İnceleyin | Blog | Teknokta - Yenilikçi Öğrenim Çözümleri
Ana Sayfa Blog Öğrenim Çözümleri Çocuğunuza Uygun Karne Hediyeleri İçin Karne Kampanyamızı İnceleyin
23 Ocak 2022 | Öğrenim Çözümleri

Çocuğunuza Uygun Karne Hediyeleri İçin Karne Kampanyamızı İnceleyin

Öğretmenlerin ve öğrencilerin beklediği yarıyıl tatili başladı. Çocuklara uygun karne hediyesi alma telaşında olanlar, Teknokta'nın karne kampanyasında %40'a varan indirimleri kaçırmayın!

Yoğun geçen bir eğitim-öğretim döneminden sonra, öğretmenlerin ve öğrencilerin merakla beklediği 2022 sömestr tatili başladı. Öğretmenleri olduğu kadar ebeveynleri de ilgilendiren bu tatilde, çocukların yüzlerini güldürmek için karne hediyesi alma herkesin aklındaki önemli bir gündem maddesi. Teknokta olarak, bu dönemde sıkça sorulan “ Karne hediyesi olarak ne alınır? Çocuğuma uygun karne hediyesini nasıl seçebilirim? ” gibi sorulara cevap olacak, harika bir kampanya hazırladık. Gelin isterseniz sizler için hazırladığımız karne kampanyasının detaylarına bir göz atalım.  

Çocukların, robotik kodlamayı eğlenerek öğrenecekleri LEGO® Education setlerinde, %40’a varan indirimleri bu kampanyada bulabilirsiniz! Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki çocukların, uzun yıllar boyunca kullanabilecekleri LEGO® Education setlerini satın alarak STEAM becerilerinin gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda öğretmenlerin, çalıştıkları kurumlar için robotik kodlama ve STEAM eğitiminde kullanacakları eğitim setlerini bu kampanyada bulmaları mümkün!

Teknokta’nın karne indirimlerinden yararlanmak ve çocukların yaratıcılıklarını konuşturacakları karne hediyelerden biri olan LEGO® Education ürünlerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Copyright © Teknokta. All Rights Reserved.
payment logos