Sanal Ortamda Kodlama Öğrenmek Mümkün! | Blog | Teknokta - Yenilikçi Öğrenim Çözümleri
Ana Sayfa Blog Turnuvalar Sanal Ortamda Kodlama Öğrenmek Mümkün!
24 Ekim 2021 | Turnuvalar

Sanal Ortamda Kodlama Öğrenmek Mümkün!

CoderZ, farklı seviyelerdeki öğrenciler için STEM eğitimini ve kodlamayı erişilebilir hale getiren bir sanal robot simülatörüdür. Öğrenciler CoderZ ile internet erişiminin olduğu herhangi bir yerde kendi sanal robotlarını dakikalar içinde kodlayabilir!
CoderZ, farklı seviyelerdeki öğrenciler için STEM eğitimini ve kodlamayı erişilebilir hale getiren bir sanal robot simülatörüdür. Öğrenciler CoderZ ile evde ya da okulda, internet erişiminin olduğu herhangi bir yerde kendi sanal robotlarını dakikalar içinde kodlayabilir!


Öğrenciler, daha öncesinde herhangi bir kodlama bilgisine sahip olmadan, gerçek yaşam problemlerini çözebilmek için kodlarını yazabilirler. Tamamen çevrim içi ortamda oyunlaştırılmış görevleri yerine getirerek sanal robotlarını kodlayan öğrenciler bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik konularını CoderZ ile eğlenerek öğrenirler. Kodlama süreci devam ederken öğrenciler; yaratıcı ve eleştirel düşünme, işbirliği yapma uygulamalı öğrenme gibi 21. Yüzyıl kazanımlarını geliştirirler.

CoderZ bulut tabanlı olması sayesinde hibrit öğrenme sürecini destekler. Ayrıntılı öğretmen kılavuzları ile öğretmenlere STEM eğitiminde yardımcı olur ve öğrenci gelişimlerini takip etmek konusunda raporlama kolaylığı sağlar. CoderZ’nin farklı seviyeler için hazırladığı kodlama çözümlerine gelin birlikte bakalım!

 

CODERZ ADVENTURE

10-15 saat başlangıç müfredatıyla 6-10 yaş arası öğrencilerin temel kodlama, yaratıcılık, problem çözme ve sayısal düşünme becerilerini geliştirir.


CYBER ROBOTİCS 101

20-25 saatlik müfredatıyla , 11-14 yaş arası ortaokul öğrencilerinin; kod geliştirme, robotik, matematik konularındaki becerilerini ilerletmeyi hedefler.

 
CYBER ROBOTİCS 102

20-25 saatlik müfredatıyla, 11-14 yaş arası lise öğrencilerinin; güç, hız, kuvvet konularını, mühendislik ve teknoloji kavramlarını öğrenmelerini destekler.

 
PYTHON GYM

20-25 saatlik müfredatıyla, 15 yaşın üstündeki lise öğrencilerinin Python ile ileri kodlama, mantıklı senaryolar kurarak kodlamanın farklı fonksiyonlarını öğrenme konularındaki becerilerini geliştirmeyi hedefler.


CoderZ’yi 14 gün ücretsiz denemek için bu linke tıklayın, formu doldurun, ekibimiz siz ulaşsın!

Copyright © Teknokta. All Rights Reserved.
payment logos